poortenloc

Tutta Bella Italia

benvenuto-groen

Ben jij ook zo dol op Italië en wil je daar alles over weten? Waar je moet zijn voor dé mooiste plekjes, of welke B&B’s/vakantiehuisjes op jouw wachten voor een heerlijke vakantie, welke regio wat te bieden heeft?! Of misschien wil je graag trouwen in Italië en heb je geen idee hoe dat in zijn werk gaat en vooral ook wáár je dan moet zijn?

Dan zit je hier goed, want wij nemen jou mee op reis door Italië!

Welke regio’s?

Onze favoriete regio is Piemonte, heerlijk onontdekt en zoals velen weten de bakermat van de slowfood- en life! Specifiek de wijnstreek en de noordelijke meren Lago d’Orta & Lago Maggiore (die deels in Lombarije ligt) behoren tot de meest favoriete plekjes. Daar nemen we jullie dan ook graag mee naar toe. Maar zeker komen alle overige regio’s zoals Lombardije, de Marken, Toscane, Ligirië enz. enz. regelmatig aan bod!

Trouwen in Italië
Eigenlijk alles wat we leuk vinden aan Italië, van mooie plekjes tot typische Italiaanse gebruiken komen aan bod. Maar ook hebben we een pagina over trouwen in Italië. Met onze jarenlange ervaring weten we geweldige leuke plekjes waar je kunt trouwen maar geven we ook tips en ander belangrijke informatie. Ga hiervoor naar “Trouwen in Italië” in het menu.

Vakantie vieren? Waar dan?
Ook daar hebben we een antwoord op want kijk maar eens bij de vakantieadresjes die wij voor je hebben voorgeselecteerd. We hebben ze ingedeeld per regio, dus kun je gemakkelijk in je favoriete regio zoeken.

Wie zijn onze bloggers
We hebben een aantal vaste bloggers en een aantal freelance bloggers. Onder de blogs vind je de naam van diegene die de blog geschreven heeft. Binnenkort maken we een pagina aan waarin iedereen zich voorstelt!

A presto!
Team Tutta Bella Italia

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Ja, ik meld mij aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

* e-mailadres is verplicht, naam optioneel. Wel graag na ontvangst mail aanmelding bevestigen! (kijk ook in de spammap)