Koplogo

We stellen aan u voor, de nieuwe bloggers van Tutta Bella Italia: Helmut & Bert

Rank deze post met het aantal sterren die jij het waard vindt. (0 / 0)

Bert en HelmutHet eerste blog van twee avonturiers; Helmut en Bert. Wij besloten jaren geleden dat Italië het land is waar we wilden wonen en werken en het is er nu eindelijk van gekomen. Wij gaan Fraseneggi, appartementen en studio’s gelegen in Maissana, Ligurië exploiteren. Wat een binnenkomen; midden in het hoogseizoen met een auto vol spullen op weg naar het nieuwe avontuur voor de komende twaalf jaar.

 

We zijn nu ongeveer twee maanden in Italië en hebben voor de eigenaren in deze periode hun prachtige bedrijf mogen runnen. Wij hebben het gekscherend “onze stage” genoemd.

Huis

Per 1 oktober huren wij Fraseneggi officieel. Nu, twee maanden na aankomst hebben we nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing. Het is een geweldig huis op een prachtige plek, de uitzichten imponeren iedere dag. En wat is het leuk om telkens weer nieuwe mensen te ontmoeten die net zo genieten van de bergen en alle toeristische hotspots in de buurt als wij.
Er is zoveel te zien; Cinque Terre, Pisa, Lucca, Varese Ligure, Genua, Portofino, Portovenere, enfin te veel om op te noemen. We worden jaloers van alle enthousiaste verhalen, maar onze tijd komt nog wel; in het najaar gaan wij de boel grondig verkennen.

Uiteraard maken we ook dingen mee die iedere nieuwkomer hier zal herkennen; het inschrijven bij de gemeente duurt erg lang, de autopapieren rond de import laten weken op zich wachten maar ook de positieve kanten; wat zijn de mensen aardig en doen ze hun best voor je.

De komende winter gaan we ons persoonlijke stempel drukken op de appartementen en wordt van de garage een mooie horecaruimte gemaakt; voor het ontbijt, een drankje en een hapje of af en toe een BBQ of etentje.

terras met uitzicht

​We hebben er ontzettend zin in. We hopen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en af en toe eens op onze facebookpagina Fraseneggi, appartementen en studio’s kijken voor de laatste foto’s en ontwikkelingen. De vernieuwde site zal half oktober de lucht in gaan. ​In ieder geval zullen Helmut en ik om de beurt onze avonturen door middel van dit blog met jullie delen. Geniet er van en ik hoop tot ziens in Maissana!

A presto !
Helmut en Bert

We willen heel graag weten wat je van deze blog post vindt. Vertel het ons hieronder.

10 Comments aan "We stellen aan u voor, de nieuwe bloggers van Tutta Bella Italia: Helmut & Bert"

avatar
Sorteer:   Nieuwste | Oudste | Meest op gestemd
Custodia Chineva
Gast

Wat een leuke blog zeg, en dat jullie het samen doen maakt het ook heel bijzonder ✨✨✨t

bert hendriksen
Gast
bert hendriksen

Dank je wel, leuk te horen !

Joleen
Gast
Joleen

Hartstikke leuk !!!

nicole orriens
Gast

Leuk om kennis te maken. En veel succes gewenst!

Dhini
Gast

Wat leuk! veel plezier

Linda Meester
Gast

Fijn avontuur gewenst

Eva
Gast

Wat leuk!! Veel plezier en succes!

Marina
Gast
Marina

Leuk om te lezen wij zijn er een paar dagen geweest voordat jullie zouden komen! Is t zwarte katje er Nog?

Bert
Gast
Bert

Hoi Marina, ja Nera is er nog. Het blijkt een kater te zijn dus hij had eigenlijk Nero moeten heten, maar we laten het maar zo. Het gaat erg goed met hem. Erg gegroeid en heeft het naar de zin.

Marina
Gast
Marina

Hoi Bert,
Haha ik dacht al dat hij een Katertje was! Leuk om te horen dat het goed met hem gaat! Het is echt een lief beestje, uren mee gezeten tijdens ons verblijf :)
Succes!

wpDiscuz